Ervaringsverhalen

­

Naam:  
E-mail:  
Telefoonnr:  
Bericht:  

Persoonlijk kennismaken?

Samen met jou bekijk ik graag of het programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

 

Of pak gewoon de telefoon en bel

06 - 83 20 21 10

''Ik ben blij dat ik uiteindelijk deze stap heb gezet.''

 

Nadat mijn schoonzus met het programma bij PS food and lifestyle was begonnen en ik haar daar over had gesproken heb ik de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met haar coach Iris. Ik wilde al langere tijd afvallen en had diverse pogingen gedaan maar telkens zonder succes. Na mij eerste afspraak  in Maart 2021 bij Iris direct vol er tegen aan gegaan. Ik was in het begin wel wat sceptisch maar na mijn tweede weegmoment zag ik het effect en was ik om.

Het grote voordeel van PS is dat je nog best normaal kan eten en dat ook het gezin mee kan eten, in ieder geval met het avondeten. In het begin is het best even wennen dat je bijvoorbeeld geen aardappels meer mag eten maar na een paar weken ben je dat helemaal kwijt.

 

Ik voelde mijn lichaam al na een paar dagen veranderen. Van behoorlijk lusteloos naar behoorlijk fit uit mijn bed stappen. Dit had ook invloed op mijn algehele stemming. Zeker na enkele maanden verder en kilo’s lichter kreeg ik ook de complimenten van mensen om mijn heen dat ik er goed uit zag en zo vol vertrouwen met de kin omhoog rondliep. Ik kreeg zelfs de opmerking of ik wat minder hard kon lopen als we aan het wandelen waren.

 

Het PS programma is goed te volgen zeker omdat je meer eetmomenten op een dag hebt en er verschillende recepten zijn die je uit kunt proberen. Er is voor iedereen wel wat. Een van mijn favorieten is de kipspies, deze maken we geregeld bij bijvoorbeeld de barbecue.

 

Een van de momenten waarop ik zelf een enorm trots gevoel kreeg was in Callantsoog. Daar is namelijk een trap met ongeveer 30 treden. Toen ik hier in Mei 2021, dus maar twee maanden nadat ik begonnen ben, naar boven liep kon ik dit zonder enige moeite. Terwijl dit voor die tijd best een hele opgave was. 

 

Ik kon mijn coach altijd appen als ik vragen had. Als ik naar een restaurant wilde kon ik haar het menu doorsturen en gaf zij mij aan wat ik het beste kon doen en waar ik mee op moest letten. Verder had ze altijd een luisterend oor als ik ergens mee zat. En gaf mij daarmee weer het vertrouwen om door te gaan. Zonder haar had het een stuk moeilijker geweest en daar ben ik haar dan ook enorm dankbaar voor. 

 

Al met al ben ik nu 37 kilo lichter, wandel ik bijna elke dag, doe ik een keer per week mee aan recreantenhandbal. Ik kan dus wel zeggen een HAPPY NEW ME.

Contact

Dieetadvies van Wijk

Iris van Wijk

Spoetnik 10-60

3824 MG Amersfoort

info@dieetadviesvanwijk.nl

06 - 83 20 21 10

 

Openingstijden:

Maandag:   09:00 - 18:00

Dinsdag:     09:00 - 18:00

Woensdag: 09:00 - 18:00

Donderdag: Gesloten

Vrijdag:       09:00 - 18:00