Ervaringsverhalen

­

Naam:  
E-mail:  
Telefoonnr:  
Bericht:  

Persoonlijk kennismaken?

Samen met jou bekijk ik graag of het programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

 

Of pak gewoon de telefoon en bel

06 - 83 20 21 10

''Gezondere keuzes maken en mij fitter voelen was het doel''

 

Ken je dat gevoel, dat wanneer je gaat zitten je broek te strak zit, nieuwe kleding toch niet helemaal staat zoals je zou willen, je je moe voelt of eigenlijk wel weet dat je eetpatroon niet gezond meer is?

Doordeweeks kon ik mij nog houden aan een gezond eetpatroon, zonder slechte tussendoortjes. Echter vanaf vrijdag gaf ik mezelf vrij spel om alles te nemen wat ik lekker vond, want ik fietste tenslotte in het weekend.

 

Gezondere keuzes maken

Het jaar 2020 stond in het teken van deze gedachtes en gevoelens. Op 3 januari 2021 werd ik 40 en besloot mijn vicieuze cirkel te doorbreken. Gezondere keuzes maken en mij fitter voelen was het doel.

Ik besloot de uitdaging aan te willen gaan met behulp van diëtiste Iris, nadat ik haar persoonlijke ervaring over het PS. food & lifestyle programma had gehoord. Onze wekelijkse afspraken gingen middels een video call. Ik besloot een goede weegschaal te kopen en voorafgaand aan onze afspraak appte ik haar de weegresultaten door.

Snel kwam ik in een goede flow, de producten van PS. food & lifestyle vond ik lekker, ik kreeg mijn bestellingen thuis gestuurd, bereidde mijn dagen voor en maakte kennis met de weekmenu’s. Op die manier leerde ik met kleinere porties en gezonde keuzes, een verzadigd gevoel te krijgen.

 

De coaching is doorslaggevend

Het fijne in het contact met Iris was, dat ik haar altijd kon appen. Ze stelde mij gerust en stelde het plan bij indien dat nodig was. Iris heeft mij geleerd en zelfvertrouwen gegeven om goede keuzes te maken. Ik eet tegenwoordig nog meer als voordat ik aan PS. food & lifestyle begon. Ik zorg dat mijn voeding, beweging en rust in balans zijn binnen mijn drukke leven.

Tenslotte wil ik laten weten dat PS. food & lifestyle een hele fijne methode is. Wekelijks contact met je coach gaat ervoor zorgen dat je je doel bereikt en behoud!

Contact

Dieetadvies van Wijk

Iris van Wijk

Spoetnik 10-60

3824 MG Amersfoort

info@dieetadviesvanwijk.nl

06 - 83 20 21 10

 

Openingstijden:

Maandag:   09:00 - 18:00

Dinsdag:     09:00 - 18:00

Woensdag: 09:00 - 18:00

Donderdag: Gesloten

Vrijdag:       09:00 - 18:00