Ervaringsverhalen

­

Naam:  
E-mail:  
Telefoonnr:  
Bericht:  

Persoonlijk kennismaken?

Samen met jou bekijk ik graag of het programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

 

Of pak gewoon de telefoon en bel

06 - 83 20 21 10

Het is fijn om te weten dat het kan!

 

Na mijn 20e openbaarde zich een erfelijke vorm van diabetes type 1. Tot de overgang had ik eigenlijk nooit last gehad van overgewicht, maar in de loop der jaren werd ik steeds iets zwaarder. Daarnaast moest ik medicatie gaan gebruiken, nam mijn insulinebehoefte toe en moest ik een knieoperatie ondergaan. Dit waren voor mij belangrijke redenen om mij meer te gaan focussen op een gezonde levensstijl.

 

Hoog tijd om wat te doen en mezelf daartoe te motiveren. Ik moet het wíllen, anders lukt het mij niet! Ik zocht een diëtist die mij hierbij kon begeleiden. Die me adviezen, informatie en goede steun zou geven. Al snel plande ik een kennismakingsgesprek met mijn diëtist en PS. food & lifestyle coach Iris. Voor mij was het begrijpen wat voeding doet met mijn stofwisseling en mijn bloedsuikerspiegel heel belangrijk.

 

Een nieuwe levensstijl

Ik ging aan de slag met het PS. food & lifestyle programma. Waarin ik een gezond eetpatroon aanleerde, met meer eiwitten en minder koolhydraten. 6 keer per dag een eetmoment is voor mij een feest: heerlijke tussendoortjes en maaltijden. Dat maakt een andere levensstijl een stuk gemakkelijker. Na drie maanden bereikte ik mijn doel. En niet alleen dat, ik voel me ook een stuk beter!

 

Nu is het doel om mijn bereikte resultaat te behouden. Ik ben ook erg blij met het nieuwe kookboek, dat zal daar ongetwijfeld bij gaat helpen. Daarnaast krijg ik nog een jaar lang nabegeleiding van mijn coach. Dus wanneer ik het lastig vind of ik weer wat ga schommelen, dan weet ik dat ik mijn coach om raad kan vragen.

 

Mijn zoektocht is beloond en het resultaat maakt me blij!

Contact

Dieetadvies van Wijk

Iris van Wijk

Spoetnik 10-60

3824 MG Amersfoort

info@dieetadviesvanwijk.nl

06 - 83 20 21 10

 

Openingstijden:

Maandag:   09:00 - 18:00

Dinsdag:     09:00 - 18:00

Woensdag: 09:00 - 18:00

Donderdag: Gesloten

Vrijdag:       09:00 - 18:00