Naam:  
E-mail:  
Telefoonnr:  
Bericht:  

Persoonlijk kennismaken?

Samen met jou bekijk ik graag of het programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

 

Of pak gewoon de telefoon en bel

06 - 83 20 21 10

Start nu met de 30 dagen challenge

& zet de stap naar jouw leefgewicht! 
 
Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens? Heb je al van alles geprobeerd, maar lijkt het
alsof er niks werkt? Ik help je graag!

 

Mijn naam is Iris en in mijn diëtistenpraktijk heb ik al veel mensen mogen begeleiden naar een gezondere en gemotiveerdere versie van zichzelf. Ik leer je hoe je een gezond eetpatroon kunt toepassen, tijdens de wekelijkse consulten kun je al je vragen stellen & zorg ik ervoor dat je gemotiveerd blijft. 

 

 

Wat kun je verwachten?

 • 4 weekmenu's met gezonde en makkelijke recepten

 • Mijn persoonlijke begeleiding met een wekelijks weegmoment

 • Wekelijks motiverende challenges 

 • Koolhydraatarme en eiwitrijke producten

 

 

Contact

Dieetadvies van Wijk

Iris van Wijk

Spoetnik 10-60

3824 MG Amersfoort

info@dieetadviesvanwijk.nl

06 - 83 20 21 10

 

Openingstijden:

Maandag:   09:00 - 18:00

Dinsdag:     09:00 - 18:00

Woensdag: 09:00 - 18:00

Donderdag: Gesloten

Vrijdag:       09:00 - 18:00

Naam:  
E-mail:  
Telefoonnummer:  

Meld je hier aan voor de 30 dagen challenge

Wil jij een gezonde start maken?

Laat hieronder jouw gegevevens achter, dan neem ik contact met je op.

De ervaring van Mandy 

“Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!''

6 jaar geleden ben ik bevallen van mijn tweede dochter. Hoe makkelijk ik bij de eerste weer snel op mijn oude gewicht zat, zo moeilijk was het bij de tweede. Tijdens de coronaperiode ben ik begonnen met wandelen en lette ik op mijn koolhydraatinname. Hierdoor viel ik al 10 kilo af. Maar helaas vond ik het tijdens de winter moeilijker om me te weerhouden van chocolade en andere lekkere dingen. Binnen de kortste keren was ik weer veel te zwaar. 

 

De weekmenu’s met recepten en boodschappenlijstjes waren makkelijk te volgen. Ik had er helemaal zin in! Ik heb geen enkele moeite gehad om me aan mijn gezonde eetpatroon te houden. Het eten is heerlijk en als er toch iets was wat ik niet lekker vond, dan was er altijd wel een vervanging voor. 

 

Het enthousiasme van mijn coach geeft me de energie en het vertrouwen om door te zetten. 

Elke week hebben we een afspraak voor mijn weegmoment maar ook om even bij te kletsen hoe het gaat. Ik kan dan al mijn vragen stellen en we bespreken samen ook de lastige momenten. Ze motiveert me om door te zetten en vol te houden. Ik stap iedere week weer vrolijk naar buiten na onze afspraak!

 

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

 

Mijn tip is dan ook: als het even niet goed gaat, neem dan gelijk contact op met je coach. Daarna kun je er weer tegenaan! 

 

 

Let op: je zit nergens aan vast.

Bereik jij eerder je doel? Of is het PS. food & lifestyle programma toch niet helemaal wat voor jou?

Je betaalt per week en zit niet aan het 4 weken programma vast. Vind je bepaalde producten/recepten uit het weekmenu niet lekker? Het weekmenu dient als inspiratie en houvast, maar je kunt dit zelf (eventueel met hulp van mij) naar wens aanpassen.

 
Wat kost het?

• Je start de eerste week met het starterspakket a € 159,-. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met daarin 6 producten per dag. Plus het kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’ en vitamine- en mineralen supplementen.

• Daarna kost het PS. food & lifestyle programma gemiddeld € 90-100,- per week aan PS. producten.